Grote kans dat ook jij flink kunt besparen op je hypotheek!

De hypotheekrentes zijn historisch laag. Veel huiseigenaren kunnen besparen. Ontdek met een gratis herberekening of jouw maandlasten kunnen dalen.

Om de herberekening te doen hebben wij wat gegevens van je nodig.

Gratis telefonisch consult om je wensen en mogelijkheden te bespreken

Wat zijn je maandelijkse bruto inkomsten?  

Hoe hoog is de hypotheek?  

Wat is je huis waard?  

Welk antwoord past bij jouw situatie?

Heb je nog andere leningen?  

Heb je een partner met inkomen?

Wat gebeurt er met jouw gegevens? Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de berekening van een hypotheekadvies en worden niet gedeeld met anderen. De berekening wordt gratis en vrijblijvend gedaan door een hypotheekadviseur van Huisenlagerente. Je zit voor deze berekening nergens aan vast. Huisenlagerente zal je gratis en vrijblijvend telefonisch benaderen om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.
27-01-2021
Grote complimenten over de manier waarop jullie ons hebben geadviseerd. Het voelde best raar om online een formulier in te vullen over zo’n moeilijk onderwerp. Nadat ik ben gebeld ging alles zo soepel. Jullie hebben alles uitgezocht en in eenvoudige taal uitgelegd. Geen enkele moeite was teveel en jullie hebben de onderste steen boven gehaald om de zaak rond te krijgen. De kennismaking met Huisenlagerente heeft ons heel blij gemaakt. Wij verwachten dat dit de komende jaren even prettig zal zijn.

T. Peeters
Eindhoven

Besparen op je hypotheek met Huisenlagerente

De hypotheekrentes zijn historisch laag. Bij veel huiseigenaren kunnen de maandelijkse lasten fors omlaag. Wij berekenen gratis en zonder verplichtingen jouw persoonlijke besparing.

Uw huidige hypotheek goedkoper
Altijd de laagste rentes
Onafhankelijk en objectief advies
Gediplomeerde adviseurs

Huisenlagerente vergelijkt de belangrijkste hypotheekverstrekkers

Rente historisch laag!