Nieuws

Huis en Lage Rente geeft €500,- voor uw goede tip

article image

€250,- cadeau voor U en €250,- voor uw getipte kennis bij afsluiten hypotheek!

Huis en Lage Rente heeft over het jaar 2012 onder haar klanten een klanttevredenheid onderzoek gedaan een kwaliteitscore behaald van 8.1. Hier zijn we zeer trots op en hopen dat u de mensen in uw omgeving ook wilt laten kennismaken met Huis en Lage Rente. Wij willen ook hen graag bedienen met onze klantgerichte dienstverlening. Dit kunt u stimuleren door ons onder de aandacht te brengen bij uw vrienden en/of kennissen. Natuurlijk zullen wij u hiervoor gepast belonen.

dus:

Hebt u een vriend, familielid, buurman of buurvrouw, een collega of bijvoorbeeld een lid van uw favoriete vereniging die behoefte heeft aan een goed hypotheek advies? Geef dan de naam, adres en het telefoonnummer van deze relatie aan ons door.

Wij stellen u in het vooruitzicht dat, wanneer wij met uw relatie/kennis tot zaken kunnen komen (en dus een hypotheek afsluiten), dan zullen wij u en ook uw kennis een bedrag van €250,- overmaken. Dit is alleen mogelijk omdat u ons reclamekosten bespaart. Aarzel dus niet!

Vul hier uw naam en de gegevens van uw kennis in. 

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..