Huis en Lage Rente Enschede

Twekkeler Es 42
7547 SM Enschede
Tel: 053-4803570
Fax: 053-4803579

Email: info@huisenlagerente.nl

Openingstijden:

  • Maandag09:00 - 20:00
  • Dinsdag09:00 - 20:00
  • Woensdag09:00 - 20:00
  • Donderdag09:00 - 20:00
  • Vrijdag09:00 - 17:30

Snel naar

Klantenservice

Downloads

Contactformulier

  • Er gaat iets niet goed:

Bedankt voor uw interesse, we nemen zsm contact met u op!

* is een verplicht veld

Hypotheek meeverhuizen

Hypotheek meeverhuizen

Wanneer u als huiseigenaar naar een ander koophuis wilt verhuizen, kunt u uw bestaande hypotheek meeverhuizen naar uw nieuwe woning. Aangezien de hypotheekmaatschappij hierbij hetzelfde traject volgt als bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek, is het verstandig om zich eerst uitgebreid te laten informeren. Zo kunt u de beste keuze maken als u tot uw hypotheek meeverhuizen besluit.

Waarom hypotheek meeverhuizen?

Uw huidige hypotheek meeverhuizen is vooral aan te raden als u indertijd een langlopende hypotheek met een laag rentepercentage heeft afgesloten. Ook wanneer u een aantrekkelijke hypotheekvorm bent aangegaan, zoals een bankspaarhypotheek, is een hypotheek meeverhuizen een oplossing die de voorkeur verdient. Tenzij u een hogere lening nodig heeft, kunt u uw bestaande hypotheek bij elke willekeurige maatschappij onderbrengen.

Naar Huisenlagerente.nl bij hypotheek meeverhuizen

Op Huisenlagerente.nl staat een uitgebreid overzicht van wat de bekende hypotheekaanbieders voor u kunnen betekenen. U geeft hierin uw voorkeuren aan en krijgt direct te zien welke maatschappij de beste voorwaarden heeft voor een hypotheek meeverhuizen. Mocht u professionele adviezen nodig hebben, dan kunt een van onze adviseurs raadplegen.

 

Wat kan dit voor u betekenen?

Wilt u dat wij het een en ander met betrekking tot een hypotheek meeverhuizen voor u op een rijtje zetten? Neemt u dan vrijblijvend contact op met een van onze vriendelijke medewerkers.

 
 
 
 

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..