Over ons

Organisatie

Huis en Lage Rente is een landelijke opererende tussenpersoon, samenwerkend met vele hypotheekverstrekkers.

Wij zijn er om u te voorzien van transparant en overzichtelijk onafhankelijk hypotheekadvies.

U krijgt bij ons een persoonlijke begeleiding die begint bij het eerste contact en u stap voor stap uw keuzes laten maken. Wij zien het dan ook als uitdaging om voor een financiële situatie te creëren waarin u een:

  • Onafhankelijk hypotheekadvies heeft gehad
  • Actuele hypotheekrente heeft (de laagst mogelijke)
  • Voordelige hypotheek heeft die voldoet aan uw wensen, en die mogelijk resulteert in een flinke verlaging van uw maandlast

Daarnaast noemen wij nog graag een aantal pluspunten op die u van onze medewerkers mag verwachten:

  • Vakkundige medewerkers
  • Persoonlijke aandacht
  • Jarenlange ervaring van onze adviseurs, die weten wat er speelt op de hypotheekmarkt
  • De beste aanpak voor de beste hypotheek

De juiste begeleiding zal ervoor zorgen dat u een goed gevoel zult overhouden aan een samenwerking met Huis en Lage Rente. Vanaf het oriëntatiegesprek tot aan de notaris, maar ook met uw vragen omtrent uw hypotheekrenteaftrek of uw voorlopige teruggaaf.

(Erkend) Hypotheekadviseurs

Huis en Lage Rente heeft Erkende hypotheekadviseurs in dienst, die onder andere zeer ervaren zijn op het gebied van Hypotheken. Door de ervaring, en de toetsingsnormen van tegenwoordig, zijn onze adviseurs altijd up to date, en weten zij zéér goed wat er in uw situatie mogelijk is.

De hypotheekadviseurs worden ondersteund door een team die u dagelijks te woord staan om uw vragen te beantwoorden. De binnendienstmedewerkers zullen u bij elk traject zo volledig mogelijk begeleiden en u op de hoogste houden van de status van uw aanvraag.

Bovenstaande zorgt ervoor dat wij vinden dat u te maken heeft met kwaliteit! Een kantoor waar deskundigheid en ervaring hoog in het vaandel staan.

Bent u nieuwsgierig geworden of er voor u mogelijkheden liggen met betrekking tot onafhankelijk hypotheekadvies? Of dat de erkend hypotheekadviseur u een voordelige hypotheek kan aanbieden vanuit al die hypotheekverstrekkers? Bel dan eens met 053-4803570 of informeer via info@huisenlagerente.nl

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..