Krediet Hypotheek

Een krediethypotheek wordt vaak afgesloten om (tijdelijk) de kredietruimte te vergroten. Dit kan voor een consumptieve uitgave of een verbouwing aan het huis. Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen waardoor u uw krediet zou willen vergroten, dat is geheel aan u.

Maar wat is een krediethypotheek precies?

  • Het is een doorlopend krediet met hypothecaire zekerheid. Hierdoor is het mogelijk dat de rente lager ligt dan een gebruikelijk consumptiekrediet.
  • U heeft alle vrijheid om geld op te nemen of af te lossen
  • Een krediethypotheek is een alternatief voor consumptief lenen
  • Enkel wanneer het geld gebruikt wordt voor de aankoop, verbetering of onderhoud van de woning is de hypotheekrente aftrekbaar

Flexibel

U beschikt bij een krediethypotheek over veel vrijheid. Zo heeft u geen aflossingsschema, en kunt u geld opnemen en aflossen wanneer u dat wilt. Daarnaast is het mogelijk tot op zekere hoogte om de verschuldigde rente bij te laten schrijven. Let hierbij wel op de fiscale gevolgen. Er zijn hypotheekverstrekkers die u een krediethypotheek kunnen aanbieden die hoger ligt dan de verkoopwaarde van de woning. Wanneer u hier voor kiest dient u wel een kapitaalverzekering af te sluiten. Daarmee dekt u het overlijdensrisico en spaart u voor uw aflossing.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..