Nieuws

Het verbouwen van uw woning is aantrekkelijker dan ooit!

article image

In deze tijden zijn we geneigd het geld op de rekening te laten staan ondanks dat we allemaal wel eens onze wensen hebben wat betreft onze woning. Omdat de woningmarkt het zwaar heeft, en minder mensen een nieuwe woning koopt is verbouwen van uw huidige woning een prettige, veilige en gunstige optie voor u . Helemaal nu! 

Om meer werkgelegenheid te creëren in de bouwsector heeft de overheid besloten dat uw nu maar 6% btw betaald in plaats van het normale tarief van 21%. Dat betekent voor u sowieso al 15% winst, die u dus al bespaart op uw verbouwing!

Bovendien is het zo dat omdat de bouwsector minder aanbod van werk heeft, men met zeer concurrerende offertes komt met een mooi en aantrekkelijk tarief. Hierdoor kunt u uw dakkapel, nieuwe keuken/badkamer of uitbouw zeer voordelig realiseren.

Daarnaast het voordeel, dat uw woning meer waard wordt, en vaak beter verkoopbaar wordt mocht u hiertoe besluiten. Een investering die u nu dus nog makkelijker terugverdient.

Denkt u erover na om uw woning te verbouwen? Genoeg redenen om dat nu te doen! Als u de verbouwing financiert zijn de financieringskosten en rente hierover ook nog eens aftrekbaar.

Huis en Lage Rente daagt u uit, om uw wensen om te zetten in daden, en ons u uit te laten rekenen wat het u zou kosten om uw gewenste woningverbetering te realiseren.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..