Warning: getimagesize(../nieuws/upload/files/big/rente superscherp.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/huisenlage/domains/huisenlagerente.nl/public_html/include/header.php on line 63

Nieuws

Rente middelen of oversluiten?

article image

Hebt u al eens gehoord van rentemiddelen? Of is oversluiten van de hypotheek toch slimmer en voordeliger voor u?

De hypotheekrente is ook bij Huis en Lage Rent historisch laag. U wilt mogelijk profiteren van de laagste rente maar ook graag de beste hypotheek die bij u past. De beste raad die wij u kunnen geven is 'vergelijk hypotheken'.

Echter is het ook zo dat u al snel tot de conclusie komt dat u een hoge boete betaalt als u nu switcht van bank. De boete is niets meer of minder dan vooruitbetaalde rente. Het kan ook inhouden dat de boete u zo afschrikt dat uw voordeel als sneeuw voor de zon verdwijnt. 

In sommige gevallen kan het dan gunstiger voor u zijn, om niet te kiezen voor een nieuwe bank, maar om voor de zogenaamde rentemiddeling te gaan. Uiteraard ook via Huis en Lage Rente mogelijk.

Wat is een rentemiddeling?

De rente die u nu heeft wordt gewogen tegen een percentage waarvoor u nu in aanmerking zou kunnen komen. De bank 'middelt' vervolgens zodat u geen boete betaald, maar deze boete wordt verwerkt in het vernieuwde lage rente aanbod. Zo profiteert u toch mee van de historisch lage rente.

Historisch lage rente en een ruim aanbod in Hypotheekverstrekkers

Huis en Lage rente zoekt altijd naar de goedkoopste hypotheekrente. Dit kan dus ook inhouden dat u tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek te horen krijgt dat een rentemiddeling interessanter is. U hebt dus meerdere mogelijkheden:

1) Hypotheek oversluiten berekenen

2) Rentemiddeling berekenen

Dit alles gebeurd vrijblijvend in samenspreek met de hypotheekadviseur en u krijgt transparant uitgelegd wat de beste hypotheek voor u zou kunnen zijn inclusief de actuele hypotheekrente. Neem contact met ons op, en u krijgt te horen of u een voordelige hypotheek aan kunt gaan.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..