Warning: getimagesize(../nieuws/upload/files/big/rente-678x576.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/huisenlage/domains/huisenlagerente.nl/public_html/include/header.php on line 63

Nieuws

Laagste hypotheekrente ooit

article image

Uit cijfers blijkt dat de hypotheekrente sinds de jaren 60 niet zo laag is geweest als anno 2015. De afgelopen 50 jaar betaalden huizenbezitters een gemiddelde rente van 7%, iets wat nu ondenkbaar is.

U zult zeker ook de hypotheekrente in de gaten houden, en zien dat de tarieven erg laag zijn, en zoals vele bronnen het zelfs noemen; HISTORISCH laag!

Nu kunt u in de situatie zitten dat de rente nog een aantal jaren vast staat, of dat u wensen heeft, maar de eventuele kosten te hoog vind. Maar hebt u al laten uitrekenen wat het u daadwerkelijk kost, en eventueel oplevert?

Als onafhankelijke tussenpersoon zijn wij in staat om de beste hypotheek gebaseerd op uw situatie en wensen aan te bieden.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op telefoonnummer: 053 - 480 35 70 of vul gegevens op de website in, en wij nemen contact met u op.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..