Nieuws

Ook op zoek naar een nieuwe woning?

De woningmarkt in Nederland is vorige maand verder aangetrokken. In totaal wisselden in september 21.009 huizen van eigenaar, waarmee de verkopen volgens het Kadaster bijna 29 procent hoger lagen dan een jaar eerder.

In alle provincies werden meer woningen verkocht. De grootste verkoopplus werd genoteerd in Zeeland met dik 37 procent. In Friesland was de groei met een kleine 20 procent het meest beperkt. Vooral vrijstaande huizen waren afgelopen maand een stuk populairder. De huizenverkoop trok in september ook met ruim 5 procent aan ten opzichte van augustus.

Het Kadaster meldde maandag verder dat het aantal geregistreerde hypotheken vorige maand ongeveer een vijfde hoger lag dan een jaar eerder, op 28.819 stuks. Het aantal executieveilingen lag met een totaal van 50 bijna 40 procent lager dan in september 2015.

Huis en Lage Rente is er ook voor de degenen die een woning wensen te kopen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik op de link: https://www.huisenlagerente.nl/service/afspraak-maken/

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..