Warning: getimagesize(../nieuws/upload/files/big/huizenborden (2).jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/huisenlage/domains/huisenlagerente.nl/public_html/include/header.php on line 63

Nieuws

CPB: bodem huizenmarkt in zicht

article image

Het Centraal Planbureau denkt dat er binnenkort een einde komt aan de daling van de huizenprijzen. Dat zei CPB-directeur Teulings bij de toelichting op de eerder gepubliceerde ramingen.
Uit die cijfers blijkt dat de Nederlandse economie dit jaar krimpt met 0,5 procent. Volgend jaar begint de economie weer voorzichtig aan te trekken.
De groei komt dan volgens de nieuwste raming uit op 1 procent.

Onderschat

De CPB-directeur zegt dat hij de impact van bezuinigingen heeft onderschat. Volgens Teulings is het daarom niet verstandig om nu extra te bezuinigen. Het kabinet is juist van plan wel extra maatregelen nemen. Het gaat om 4,3 miljard aan bezuinigingen voor volgend jaar.
Teulings: "De overheid heeft een ambitieus programma van bezuinigingen en ik denk dat het goed zou zijn om dat programma gewoon uit te voeren. Rust en stabiliteit in beleid helpt om het consumentenvertrouwen te versterken. Daar steeds nieuwe plannen bovenop leggen, lijkt me onverstandig."

 

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..