Warning: getimagesize(../nieuws/upload/files/big/HLR (1).png): failed to open stream: No such file or directory in /home/huisenlage/domains/huisenlagerente.nl/public_html/include/header.php on line 63

Nieuws

Hypotheekrente stijging

article image

De hypotheekrente stijgt sinds lange tijd weer. Is dit reden voor paniek? 

Maar liefst 12 geldsverstrekkers hebben de afgelopen tijd de rente verhoogd variërend van 0,1% - 0,25%. De hypotheekrente word hiermee niet ineens extreem hoog maar op een hypotheek van € 250.000,00 is het toch op jaarbasis een bedrag van € 500,00. 

Wanneer is het dan een goed moment om alsnog te kunnen profiteren van de nu nog lage rente? Wij van Huis en Lage Rente adviseren om sowieso elk jaar eens een check te doen van uw hypotheek. De reden hoeft niet direct te zijn om de situatie te wijzigen, maar het kan er in ieder geval voor zorgen dat uw kennis op peil blijft en u ook zeker weet dat uw hypotheek voldoet aan uw wensen.

Bent u toe aan een vrijblijvende check van de hypotheek? Reageer dan via onze pagina en wij zullen vrijblijvend contact met u opnemen.

 

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..