Nieuws

Lange termijn hypotheekrente zeer laag

Als u nu zou kiezen voor een vaste rente termijn van bijvoorbeeld 10 of 20 jaar zal u best eens flink verrast kunnen worden. Huis en Lage Rente heeft namelijk nu al mogelijkheden vanaf:

10 jaar 3,15%

20 jaar 4,00%

Het is goed mogelijk dat u door de rentedaling behoorlijk kan besparen, zelfs als u hiervoor kosten zou moeten maken.

Een voorbeeld voor u:

Een hypotheekschuld van € 250.000,00 en de hypotheekrente tegen 42% van de inkomstenbelasting aftrekken, betekent een netto maandlast van € 470,00. In begin 2012 lag de rente vele malen hoger en had u makkelijk een maandlast kunnen hebben van +/- € 670,00. De gemakkelijke rekensom vertelt u dus nu, dat u ten opzichte van toen ruim €200,00 netto voordeel zou kunnen behalen in bovenstaande situatie.

Experts geven zelfs aan dat de rente sinds augustus 2006 niet zo laag is geweest. De crisis heeft natuurlijk gezorgd voor een flinke verhoging van de rente's, maar zoals u nu begrijpt is de rente dus op het niveau van voor de crisis. 

Nieuwsgierig?

Indien u nieuwsgierig bent naar uw eigen mogelijkheden, laat u dan eens inlichten door onze adviseurs. Een hypotheek advies kan zeker met de lage hypotheekrente van 10 en 20 jaar zeer interessant zijn. Daarnaast bieden wij een onafhankelijk advies, dus niet gebonden aan één partij. We vergelijken de opties die er zijn graag samen met u, en kunnen samen met u uiteindelijk een keuze maken voor de beste hypotheek. Dit kan ook inhouden dat uw huidige hypotheek voldoet, of dat u de kosten niet terugverdiend. Ook dit zullen wij uiteraard aangeven op het moment dat zich dit voordoet.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..