Nieuws

Hypotheekrente lager dan ooit

Overweegt u ook om nu uw hypotheek over te sluiten? Het is het overwegen waard, zeker met de hypotheekrente die lager is dan ooit!

Voor veel consumenten met een aflossingsvrije hypotheek kan het zeer aantrekkelijk zijn om de hypotheek aan te passen. Als u bijvoorbeeld een spaarhypotheek heeft, is de kans van besparen en de afweging of het slim is om de hypotheek aan te passen, de grote vraag.

Zeker bij consumenten waarbij de rente binnen nu en 2 jaar afloopt is advies inwinnen zeker geen gekke gedachte. Het kan behoorlijk schelen ten opzichte van de kosten die er mogelijk gemaakt moeten worden. 

De actuele hypotheek rente maakt het zeer aantrekkelijk, en wij als landelijke hypotheekadviseur, helpen u graag met het maken van de keus omtrent de beste hypotheek voor u.

Uw hypotheek staat 'onder water'?

De gedachte wordt dan al snel, "ik kan geen kant op, ik zing het wel uit." Toch is die gedachte niet de juiste. Banken zijn steeds meer geneigd om ook in bestaande situaties te kijken naar verbeteringen.

Bent u dus hierin benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Wij bekijken ook hier graag de mogelijkheden.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..