Nieuws

Roodstaan te gemakkelijk?

Staat u ook rood op uw betaalrekening? Wist u dat het eigenlijk de simpelste manier is om duur te lenen?

Het is zo gemakkelijk om toch een klein beetje extra ruimte op de rekening te hebben. Op zich ook niets mis mee, als u er af en toe gebruik van maakt. Echter als het een structureel probleem is het een zeer dure aangelegenheid. Het gaat zo gemakkelijk. U denkt dat u het volgende maand misschien wel weer inloopt. Helaas de praktijk is toch echt anders. En onbedoeld betaald u toch een flinke rente die kan oplopen tot wel 14,1%.

Geregistreerd bij het BKR

Een mogelijke optie tot roodstaan staat ook geregistreerd bij het BKR te Tiel. Dit zorgt niet per definitie voor problemen, echter kan dit financiele zaken wel bemoeilijken. Echter loopt u langere tijd achter in het terugbetalen en kunt u 3 maanden achter elkaar uw saldo niet voldoende aanvullen, kan een bank ervoor kiezen uw negatief te registreren bij het BKR. Dit heeft uiteindelijk consequenties.

Toch geld nodig en verantwoord?

Denk dan bijvoorbeeld aan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Zeker bij een persoonlijke lening staat uw rente vast, en lost u tegelijkertijd ook af op uw schuld.

Bent u nu zo'n consument die gemakkelijk gebruik maakt van de roodstand? Denkt u eigenlijk ik kom niet meer uit dat negatieve saldo? Bekijk dan de mogelijkheden eens om uw roodstand om te zetten, naar een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Wij zijn u graag van dienst.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..