Nieuws

Consumenten met een betalingsachterstand toegenomen

Een schrijnend probleem in Nederland is het stijgende aantal consumenten met een betalingsachterstand op de hypotheek.

Het aantal consumenten met een achterstand op de hypotheek is gestegen naar een totaal van 108.754 consumenten met een achterstand op de hypotheek. Dat blijkt een stijging te zijn van 16.942 consumenten in één jaar tijd. Dit aantal is een verdubbeling ten opzichte van 3 jaar geleden. 

Dit aantal neemt al jaren toe, echter is het wel zo dat de stijging minder hard gaat. Toch klinken de cijfers heftiger dan dat ze zijn. 

Dure constructies

Veel consumenten hebben een hypotheek met een hoge rente, een dure constructie, of zelfs nog een gekoppelde 'woekerpolis'. Hebt u het idee dat u hiervan één consument bent?

Mogelijk kan de situatie goedkoper en hebt u hierdoor minder snel de kans op een achterstand. Een goed vergelijk in hypotheken, bied u inzicht in uw mogelijkheden en maakt u wijzer. Zeker met de historisch lage rente en onafhankelijk hypotheekadvies via Huis en Lage rente bent u zeker van de beste hypotheek die bij u past, en die ervoor zorgt dat de maandlast ook nog eens betaalbaar is.

Onafhankelijk hypotheekadvies gewenst?

Neemt u contact op met ons kantoor, of vul uw gegevens in op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om u te voorzien van een onafhankelijk advies.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..