Nieuws

Op naar 2015

Hypotheekontwikkelingen in 2015 staan niet stil. Maar hebben ze een goede of minder goede invloed?

Er is enige opschudding omtrent de woningmarkt c.q. hypotheekmarkt. Logisch ook, aangezien we net weer in de lift zitten, de hypotheekrente historisch laag is, en u als consument het liefst zo lang mogelijk profiteert van de mogelijkheden die er zijn.

Toch is de verwachting dat 2015 lastig kan worden in het verkrijgen van een eventuele voordelige hypotheek.

Welke maatregelen zult u vanaf 1 januari 2015 tegenkomen:

- De lagere verstrekkingsnorm op basis van de waarde van uw woning. U kunt nu 104% van de marktwaarde lenen, in 2015 wordt dit 103%

- De verstrekkingsmogelijkheden op basis van inkomen zullen minder gunstig voor u uitpakken. In sommige gevallen leidt dit tot een verschil van wel € 15.000,00 minder hypotheek.

Hypotheek advies kan raadzaam zijn voor u, om te bekijken wat uw opties zijn, als u twijfelt wat u zou moeten doen. De beste hypotheek is toch altijd nog een keus die u niet heel vaak in uw leven hoeft te maken. 

Onafhankelijk hypotheekadvies is een must, en deze vind u zeker bij Huis en Lage Rente.

Vraag naar de mogelijkheden door contact te leggen met de hypotheekadviseur, of vul op de website een informatieverzoek in.

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..