Warning: getimagesize(../nieuws/upload/files/big/download.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/huisenlage/domains/huisenlagerente.nl/public_html/include/header.php on line 63

Nieuws

Flinke hypotheekrentestijging in verschiet?

article image

Zal de hypotheekrente stijgen? Zal de hypotheekrente dalen? Veel is er om te doen in de media.

Rentestijging?

Mogelijk heeft u het ook gelezen, de hypotheekrente zal gaan verdubbelen. Uiteraard behoort dit tot de mogelijkheden, en de hypotheekrente is natuurlijk heel laag. De vraag is dan ook kan de hypotheekrente dan wel verder dalen? En wat is slim om te doen? Wat is de beste hypotheek? En wat is de actuele hypotheek rente? Kan ik hierin hypotheek advies krijgen?

Allemaal vragen die u mogelijk graag beantwoord ziet.

Is er een oplossing?

Of er een oplossing is, ligt deels aan u zelf. Huis en Lage Rente bied mogelijkheden om de vragen beantwoord te krijgen, maar uiteraard dient u bij ons aan te geven welke vragen dan specifiek voor u van toepassing zijn.

Aangezien er veel gebeurd op deze markt, kan de informatie die u recent heeft ontvangen al anders uitpakken. Denk hierbij aan de wijzigingen die in 2015 van toepassing zijn op hypotheken.

Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op, of laat uw gegevens achter op de website.

 

Aanvraag verzonden...

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Huis en Lage Rente

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..